Velkommen til Sabroe Selection

Sabroe Selections idegrundlag er skabt ud fra tanken om at rekruttering er et håndværk, der kræver engagement, flid, omhyggelighed og flexibilitet. På et marked, der er præget af mange aktører, ønsker vi at skille os ud ved at tilbyde et produkt, der er skræddersyet i tæt dialog med kunden. Det er hensigten at skabe et gensidigt værdibaseret samarbejde, der skaber synlige resultater. Vi vil altid yde en dedikeret indsats for at nå dertil.


3 gode grunde til at vælge os

1. Objektiv rådgivning
Vi tilbyder objektiv rådgivning kombineret med konkret erfaring, som skaber vækst for dig og din virksomhed.


2. Solid erfaring
Solid erfaring med rekruttering, test og udvikling.


3. Solide kompetencer
Solide kompetencer inden for afsætning og økonomi.
Siden etableringen har vi arbejdet sammen med nogle af Danmarks førende virksomheder.


Kontakt os venligst for en nærmere præsentation af vores kompetencer, samt en personlig gennemgang af, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.


Med venlig hilsen


Alice Sabroe Peter Søndergaard

Rekruttering der skaber vækst
Sabroe Selection tilbyder rekrutteringsløsninger bredt inden for administration men har spidskompetence inden for medarbejdere med afsætningsmæssig og økonomisk baggrund.


Individuel rekruttering
Sabroe Selection tilbyder individuel rådgivning, der er tilpasset den konkrete rekrutteringssituation. Med udgangspunkt i det ønskede resultat, sammensættes forløbet. Du vil møde en fleksibel og lydhør samarbejdspartner hos Sabroe Selection, der med garanti leverer resultater.


Kontakt
Sabroe Selection
Havnegade 39
1058 København K
Tlf. 7023 8360
info@sabroe-selection.dk

Persondatapolitik